tiistai 22. lokakuuta 2013

Hakkenden : Eight Dogs Of The East (Season 2 mukana)

Hei ohikiitävät!
En tiedä nyt mistä aloittaa etten anna teille spoilereita.
Joten.. SPOILER ALERT STUFF !

-----
Hakkenden : Eight Dogs Of  The East tai toisin sanottuna Hakkenden :Touhou Hakken Ibun (八犬伝 ―東方八犬異聞―)
Tarina kertoo  pojasta ( Shino Inuzuka jonka kädessä asustaa demoni joka voi tappaa jumalia ja demoneja.Tässä maailmassa on siis fantasiaa ja on myös ihmisiä joilla on erikoisia voimia.En anna tarinasta ollenkaan spoilereita koska se pilaisi animen jos alkaisit sitä katsomaan.Joten siirtykäämme näyttelijöihin.Kaikki henkilöt kuolivat ,mutta heidän iso palo pysyä hengissä sai heidät henkiin ja he saivat voimia. (Kuulostaa jotenkin nyt Madoka Magicalta heh)

Shino Inuzuka:
Oikeasti 18 vuotias kaunis MIES mutta näyttää 8 vuotiaalta kakaralta.Itsepäinen ja lihaa rakastava jonka vanhemmat ovat kuol-leet (?) eivät kertoneet sarjassa yhtään mitään vanhemmista. Ei ikinä ikäänny kädessä asuvan demonikatanan olkoon yhdyssana , Murasamen ansioista joka ottaa joskus korpin muodon.

Genpanchi Inukai.
Armeijan poliisi , entinen kihlattu (?) tappoi itsensä ,koska oli ollut toisen miehen kanssa Inukain muualla olessaan kihlatun veljen kanssa.Muuttuu demoniksi.Vähäsen voidaan havaita humoristillista homoilua Shinon kanssa *Komediaa*

Sosuke Inukawa
Shinon lapsuudenystävä ja joutuu aina katsomaan Shinon perään että tämä ei joutuisi ongelmiin.Hänellä on kaksoisolento ja hän voi muuttua koiraksi.

Kobungo InutaGenpanchin entisen kihlatun veli.Hän sanoo myös Genpancia veljekseen.Oli armeijassa samaan aikaan Genpanchin kanssa ,kun hänen siskonsa petti kihlattuaan.Muuttuu myös demoniksi.

Keno Inusaka
Tanssia ,jolla on Shinon kaksoisolennon kanssa kährämää koska tämä tappoi hänet ja otti pois hänen sydämmensä.Matkustaa paljon pitkähiuksinen miekkamies.Hänen apunaan on demoni prinsessa Kokonoe.

Dosetsu Inuyama
Mies joka pelastettiin paleltumiselta joka olisi johtanut kuolemaan.Apteekkari ja Shinon lapsuudenystävän Mutsukin isoveli.Hänet pelasti jää kuningatar (nopeasti suomennettuna).
Yukihime ei päästä naisia Dosetsun lähelle.Rakkautta ehkä?


Daikaku Inumura
Nukentekiä ,joka kuoli perheenjäsenen käden kautta.Kissa auttoi hänet henkiin ja pelasti hänet ,joka antoi Daikakulle ''kolmannen silmän'' jolla voi tappaa demoneita ja muita haamuja,

Shinobu Inue
Noin kaksitoista vuotias poika jonka äiti on ihminen ja isä tengu.Hänen isänsä tapettiin ja Sosuken kaksoisolento on taas sekotellut pakkaa ,ja Shinobun isänveli hypnotisoitiin toiselle puolelle?
Mukanaan hänellä on tengu...koira?Ja Shinobulla on siivet.


Jätän Sosuken kaksoisolennon rauhaan ,että te ette tietäisi kaikkea sarjasta.Anteeksi että tämä tuli myöhässä D:
Itse tykkäsin sarjasta.Ei ollut yhtäkään jaksoa ,joka olisi ollut tylsä.Hyvin humorillistinen.
Taistelut taisivat olla hirveän lyhyitä tai tylsiä.Voidaan nähdä vähän shouen- aita ,mutta tämä voisi laittaa hoitamisen sekä velvollisuuden huolehtia nuorimmista piikkiin.
Sarjasta on myös manga samalla nimellä.
Sarjassa pyörii myös Shinon lapsuuden ystävät Inukojen (tarkoitan listaa ylhäällä) olevien lähimpiä perheenjäseniä.Myös kirkkon ihmisiä näkee.
Taitaa tulla kolmaskausi.

Animattion hiustenväri voi muuttuaa + silmien





 

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti